GastroTuristika: Škochův dům, Tábor

Jihočeské město Tábor vás okouzlí svou historií, která je všude kolem vás. A přímo na náměstí vás okouzlí i restaurace Škochův dům.


Jak jsem již zmínila, restaurace Škochův dům se nachází přímo na Žižkově náměstí, ve starobylém domě. Naleznete ji hned vedle Husitského muzea. Ačkoliv se jedná o historickou budovu, vybavení restaurace je nové, moderní.

Jako správná restaurace vám nabídne denní nabídku jídel, ale i stálý jídelní lístek má co nabídnout. My restauraci navštívili třikrát.
Prvně u nás vyhrála kachna a svíčková. Podruhé jsme zkusili hamburgery, naposledy jsme neodolali bramborovým knedlíkům plněným uzeným.
S jídlem jsme byli velmi spokojení, obsluha byla vždy příjemná. Pokud je hezké počasí, lze využít i venkovního posezení před restaurací.

Pokud zamíříte na jídlo autem, neměl by být problém zaparkovat přímo na náměstí, nebo využít parkoviště kousek pod náměstím.

Závěrem, pokud vás v Táboře přepadne hlad, určitě zamiřte do Škochova domu.
Dobrou chuť!

Hodnocení: 9 z 10



Webové odkazy


Komentáře

  1. Jídlo, které jste dostali v hospodě vypadá báječně. Určitě to muselo stát hodně penízků,že? Ale o to ve výsledku při dokonalé chuti přeci vůbec nejde. Své o tom ví majitelé restaurací při zařizování kuchyně do jejich nově vznikající provozovny. Na gastro vybavení se zkrátka nemá šetřit!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky