GastroTuristika: Restaurace Tiskárna, Praha


Praha je bezesporu nádherné město. Možná ale mnoho z vás při návštěvě metropole potrápilo to, že jste v centru nenašli dobrou a cenově dostupnou restauraci. Nám se po dlouhém hledání jednu podařilo najít.


Restaurace Tiskárna se nachází kousek od Václavského náměstí. My ji objevili úplnou náhodou a úplně nás očarovala. Nově otevřená restaurace ve starém domě, který je součástí historického areálu Státní tiskárny cenin (proto ten originální název, že…), vás zaujme jednoduchým, a přesto skvělým moderním designem. Hned při příchodu se nás ujal číšník a usadil nás. Jelikož jsme restauraci navštívili v době obědů, byla restaurace dost obsazená, i přes to jsme měli štěstí a místo bylo. Pro klid duše tedy doporučuji, udělat si rezervaci (alespoň přes polední nával).
Naše volba padla na svíčkovou a špagety.

Tiskárna vám nabídne jak denní menu, tak stálý jídelní lístek. Ten sice není až tak moc obsáhlý a je zaměřen především na tradiční českou kuchyni, ale myslím, že si každý strávník vybere.
Někomu se možná mohou zdát ceny dražší, nicméně skvělé jídlo, krásné prostředí a fakt, že se jedná o restauraci v centru Prahy, vám vyšší cenu vrátí.

Skvělé, skvělé, skvělé!
Nechte si chutnat!

Hodnocení: 10 z 10



Webové odkazy


Komentáře

Oblíbené příspěvky